Så spelar du stryktipset, jag spelar sällskapsspel

september 4, 2010 14:33 by Admin
I dagens Expressen kan du hitta lite hjälp om hur du spelar stryktipset, själv håller jag mig till sällskapsspel denna helgen. Det har blivit lite mycket gambling den senaste tiden och min sambo tycker att jag skall vara social, men jag kan inte hålla mig borta från spel, så då får det bli sällskapsspel istället. Det finns många trevliga sällskapsspel, framför allt gillar de som handlar om ekonomi, som Monopol och Finans som båda är gamla klassiker i de svenska hemmen.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:
Categories: Spel
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 27. 2018 07:30